Taula de continguts:

Anonim

L'Associació Americana de Motociclistes (AMA) va ser creada el 1924 per protegir els drets dels motociclistes. És la major organització de motocicletes del món. L'AMA té com a objectiu promoure la conducció segura i divertida de motocicletes per a totes les persones, siguin competitives o recreatives. Els sous dels corredors de motocicletes AMA inclouen premis per a curses, premis a la indústria i patrocinis.

Els pilots de motocicletes AMA es paguen per guanyar carreres i promoure equipament.

Premis AMA Racing

Una part del salari d’una motocicleta AMA prové del premi guanyat en cada cursa. Hi ha 17 curses de supercross AMA en una temporada de curses i cadascuna paga una bossa diferent. El 2009, la bossa del supercross AMA per a la classe 450 va ser un pagament de 12.000 dòlars per al guanyador i un pagament de 550 dòlars per al pilot que va acabar 30è. La bossa del supercross AMA per a la classe 250 va ser un pagament de 2.500 dòlars per al final del primer lloc i 230 dòlars per al final de la posició 30.

Premi Industry Bonus

Una altra part del salari d’un corredor de motocicletes AMA és el diner rebut dels premis de la indústria. Aquests premis són atorgats per empreses als pilots que porten la seva mercaderia. Aquests pilots han de portar la mercaderia durant la cursa i mostrar el nom de l'empresa. El 1999, els llistats de premis AMA Bonus van mostrar que en la classe de cursa de superbike, el premi de la prima de la indústria més alta per a un primer lloc va ser de 7.800 dòlars. El pilot tenia dret a aquest premi addicional, juntament amb la bossa del guanyador.

Patrocini promocional

Un últim component del salari d’una motocicleta AMA és guanyar diners mitjançant patrocinis promocionals. Per tal d’obtenir aquests patrocinis, els corredors s’han de vendre als patrocinadors. Han d'explicar als patrocinadors com poden vendre els seus productes, així com aconseguir alts rànquings en carreres, ja que els patrocinadors volen mostrar anuncis que indiquin que els corredors que utilitzen els seus productes es van col·locar primer. En el passat, aquests patrocinis van aportar un total addicional de 80.000 dòlars anuals als corredors que utilitzen aquests productes.

Perspectives de feina

Qualsevol persona pot convertir-se en un corredor de motocicletes AMA. No hi ha cap límit en el nombre d’individus que poden competir. No obstant això, per tal de guanyar-se la vida com a corredor, una persona ha de situar-se al capdavant de la classificació. Això és difícil, ja que només algunes persones poden col·locar-se en una cursa. Cada any hi ha nombroses carreres professionals i no professionals als Estats Units, on participen centenars de participants. Els pagaments en aquestes curses solen oscil·lar entre els 12.000 i els 230 $ per cursa. Una persona que ocupa el lloc 30 en cadascuna de les 17 carreres de l’AMA només guanyaria uns 3.910 dòlars a l’any.